Voor financiële ontwikkeling

Bloggen

Op bezoek bij de Goed met Geld Podcast

Op bezoek bij de Goed met Geld Podcast

Wat leuk! Ik ben op bezoek geweest bij Bas en Arjan van de Goed met Geld Podcast. Een aanrader voor als je beter wil worden met geld.

Mocht je me willen beluisteren, ga dan naar de Goed met Geld Podcast.

Af en toe luister ik zelf ook wel eens een podcast. Die gaan eigenlijk altijd over geld, of over muziek. Wel een beetje saai eigenlijk. De podcast over muziek is namelijk gewoon een radiouitzending maar dan streambaar. En geld… ja, kennis is macht, niet? Dus meer kennis is meer geld. Of zo. Het fijne van podcasts is dat je er even de volledige aandacht aan geeft. Het is daarmee ook enigszins rustgevend, zeker als degene op de podcast een prettige stem heeft.

Er zijn gelukkig nog genoeg bloggers. Dat vind ik zelf vaak ook prettig, omdat ik zo snel kan zien of ik de inhoud interessant vind. Ik ‘scan’ eerst de titel en de inhoud voordat ik ga lezen. Dit werkt vooral goed bij berekeningen, bedragen, etc. Als berekeningen opgelezen worden bij een podcast ben je snel je luisteraars kwijt. De keerzijde van blogposts is dat het wat vluchtiger is, omdat je soms na een snelle scan al afhaakt. Elk nadeel heeft zijn voordeel (of was het nou andersom).

Welke andere podcasts luisteren jullie wel eens?

  1. Mooi om het verhaal achter je te horen, en ook wel eens leuk om je stem te horen!

Geef een reactie